Вибух авто у Києві: Аваков пояснив, звідки у машині взялася «бомба»

Вибух авто у Києві: Аваков пояснив, звідки у машині взялася «бомба»

Власник «Волги» втік, але його вже затримала поліція на Рівненщині

Власник «Волги», через вибух у якій у Києві вчора постраждали четверо дітей, найімовірніше відреагував установкою вибухівки-пастки на попередню крадіжку інструмента з машини. Після вибуху він втік, наразі його затримали у Рівненській області. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«У Києві, вчора - діти лізуть в припаркований на вулиці старючий остов автомобіля «Волга», відкривають бардачок - лунає вибух - кругом кров - четверо дітей 10-12 років - поранені - один не приходить до тями... Власник «Волги», найімовірніше відреагував установкою вибухівки-пастки на попередню крадіжку інструмента з машини», - зазначив міністр.

З його слів, власник «Волги» втік.

«Зараз затриманий поліцією в Рівненській області», - додав Аваков.

Нагадаємо, 14 червня у Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль, постраждали четверо дітей. Одна дитина - у комі.

Слідчими поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: