У Києві заарештували групу квартирних крадіїв

У Києві заарештували групу квартирних крадіїв

Четверо киян пограбували квартиру на вулиці Кирилівській

Столичними правоохоронцями затримано групу квартирних крадіїв, які орудували на території Києва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Так, 29.06.2018, використовуючи спеціально заготовлені засоби для відмикання замків, зловмисники проникли в квартиру по вул. Кирилівській у Києві, звідки викрали золоті вироби та грошові кошти на загальну суму понад 11 тис. гривень», - йдеться в повідомленні.

За результатами комплексу слідчо-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити та затримати крадіїв. Ними виявилися четверо місцевих мешканців, троє з яких вже були неодноразово судимі за вчинення майнових злочинів. Один із затриманих на даний час перебуває під слідством у Голосіївському УП ГУНП у Києві за вчинення аналогічного злочину.

За результатами розслідування фігурантам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України та трьом з них Шевченківським районним судом Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу останньому фігуранту.

Досудове розслідування триває. Перевіряється причетність учасників злочинної групи до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Як повідомлялося, 2 липня скоєно розбійний напад на приміщення адміністрації ринку у Шевченківському районі Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: