У Києві затримано іноземця, який переправляв нелегалів за кордон

У Києві затримано іноземця, який переправляв нелегалів за кордон
Малієць підозрюється в організації незаконного переправлення іноземців до країн ЄС

Оперативники провели обшуки за місцем проживання фігуранта справи

У Києві затримано громадянина Малі – ймовірного організатора переправлення незаконних мігрантів через кордон. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Затримання було проведено співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками ГУ Нацполіції у Львівській області під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури Львівської області.

Іноземець підозрюється в організації незаконного переправлення іноземців через державний кордон з території України до країн Європейського союзу. 

Крім того, в межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 КК України, оперативники Держприкордонслужби та слідчі Нацполіції провели обшуки за місцем проживання фігуранта справи. Під час обшуку житла виявлено та вилучено предмети, які вказують на причетність цієї особи до організації каналу нелегальної міграції.

Тривають подальші слідчі та процесуальні дії, спрямовані на завершення розслідування. Зараз стосовно затриманої особи очікується обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: