У київському метро затримано раніше судимого грабіжника

У київському метро затримано раніше судимого грабіжника
Затриманий у метро грабіжник

Грабіжник при зупинці електропотягу вирвав гаджет з рук дівчини та втік

У вагоні потягу на станції метро «Чернігівська» молодик вирвав із рук дівчини мобільний телефон і втік. За прикметами, які надала потерпіла, поліцейські затримали зловмисника. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини управління поліції в метрополітені звернулася 23-річна дівчина та повідомила, що її пограбували у метро. Потерпіла розповіла, що вона сіла у вагон підземки та дістала із сумки мобільний телефон. У той час навпроти неї стояв чоловік, який при зупинці електропотягу вирвав гаджет з її рук та втік», - йдеться в повідомленні.

Оперативники управління поліції в метрополітені встановили та затримали підозрюваного у скоєнні грабежу. Ним виявився 32-річний уродженець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою та крадіжок.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжнику повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Подільському районі Києва правоохоронці затримали іноземця за крадіжку із супермаркету

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: