У лікарні помер засуджений, доставлений із Лук’янівському СІЗО із забоями

У лікарні помер засуджений, доставлений із Лук’янівському СІЗО із забоями
Лук'янівське СІЗО

Засудженого доставили до лікарні з синцями та черепно-мозковою травмою

У лікарні 9 квітня помер 22-річний засуджений, який відбував покарання у Київському слідчому ізоляторі. Про це Громадському радіо повідомив речник заступника міністра юстиції Дениса Чернишова Юрій Маслак.

3 квітня мешканець Києва був засуджений за крадіжку. Того ж дня його доставили до Лук’янівського СІЗО. «Спочатку його помістили до однієї камери, потім він себе почав неадекватно поводити і проявляти буйство – битися головою об предмети, у стіну. 5 квітня його помістили до медичної частини, до спеціалізованої камери, де через ці поранення, які він отримав у попередній камері, йому стало ставати гірше, і його госпіталізовано до клінічної лікарні», — розповів речник.

Засуджений помер 9 квітня о 12:40 у відділенні реанімації Київської міської клінічної лікарні.

За попередніми даними, у чоловіка діагностували синці, забої та гематоми обличчя, а також відкриту черепно-мозкову травму.

Маслак наголосив, що лікарі не виявили слідів насильницької смерті. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза, зазначив речник.

Раніше повідомлялося, що понад дві тисячі в'язнів Лук'янівське СІЗО перебувають у жахливих умовах.  Ізолятор перенаповнений, не всі ув’язнені забезпечені окремим ліжком. В деяких камерах в’язні сплять по черзі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: