У столичній підземці зловили кишенькову злодійку

У столичній підземці зловили кишенькову злодійку

Дівчина раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини

Поліція Київського метрополітену затримала зловмисницю, яка непомітно витягнула у пасажирки мобільний телефон. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До поліцейського на станції метро «Лісова» звернулася 28-річна жінка та повідомила, що у неї вкрали телефон. На місце прибула слідчо-оперативна група управління поліції в метрополітені, яка задокументувала подію.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що при виході з вагону вона поклала мобільний телефон в кишеню куртки, але за кілька хвилин він зник. Також потерпіла пригадала та надала опис підозрілої дівчини, яка стояла поруч.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники карного розшуку затримали 22-річну жительку Київської області із викраденим гаджетом. Речовий доказ вилучили та направили на дослідження.

Правопорушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину. 

За даним фактом слідчим відділом розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: