У столиці капітально відремонтують чотири кінотеатри

У столиці капітально відремонтують чотири кінотеатри
Капремонт кінотеатру «Братислава» розпочнеться у 2019 році

Наразі на балансі КП «Київкінофільм» знаходиться 15 кінотеатрів

«Київкінофільм» проводить капітальний ремонт кінотеатрів «Краків», «Старт» та «Промінь», а у 2019 році розпочне капремонт кінотеатру «Братислава».

Про це повідомили у КП «Київкінофільм» у відповідь на інформаційний запит Укрінформу.

«На сьогодні підготовлено проект капітального ремонту кінотеатру «Братислава», який у 2019 році буде розпочато. Наразі триває капітальний ремонт кінотеатрів «Краків», «Старт» і «Промінь», - наголосили у підприємстві.

Зазначається, що на праві господарського відання у січні 2016 року закріплено майно (нежиле приміщення) кінотеатру «Ім. Гагаріна».

«Проведена оцінка технічного стану будівлі і інженерно-геологічні вишукувальні роботи. Наразі УКБ «Житлоінвестбуд» проводить розробку проектно-кошторисної документації для майбутньої реконструкції кінотеатру», - повідомили у «Київкінофільмі».

Крім того, у 2016 році були закриті кінотеатри «Братислава» та «Загреб» у звꞌязку з аварійним станом будівель, а «Молодіжний» давно не функціонує через аварійний стан, відновлення функції кінотеатру недоцільне, додали у комунальному підприємстві.

Наразі на балансі КП «Київкінофільм» знаходиться 15 кінотеатрів, а саме: «Київська Русь», «Лейпциг», «Флоренція», «Дніпро» («Ленінград»), «Кіото»(«Росія»), «Загреб», «Братислава», «Ім.Т.Г.Шевченка», «Факел», «Промінь», «Старт», «Ліра» (Ім.Чапаєва), «Молодіжний», «Краків», «Ім. Гагаріна». Кінотеатр «Екран» знаходиться в стадії передачі на баланс КП «Київкінофільм».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у кінотеатру «Київ» виникли проблеми з орендою приміщення. Це може стати причиною закриття закладу.

У КМДА заявили, що кінотеатр «Київ» продовжить свою роботу в нинішньому форматі.

У департаменті комунальної власності Києва повідомили, що кінотеатру «Київ» не будуть продовжувати договір оренди приміщення. Термін оренди приміщення закінчився 4 січня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: