У столиці стався розбійний напад на офіс

У столиці стався розбійний напад на офіс
Нападники забрали гроші з офісних сейфів

Погрожуючи зброєю, нападники проникли у будівлю, зв’язали охоронця і забрали гроші

У понеділок, 12 березня, близько 4-ї години ранку у Подільському районі Києва стався розбійний напад на офісне приміщення. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Близько 4-ї години ранку до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі в масках проникли в офіс. На місце події негайно виїхали патрулі та слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції», - йдеться в повідомленні.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, троє нападників через вікно потрапили в офіс та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зв’язали 31-річного працівника фірми. Потім пошкодили вхідні двері кількох кабінетів, звідки викрали гроші з сейфів.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато досудове розслідування за частиною третьою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення та затримання фігурантів справи. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, у Деснянському районі столиці наряд поліції охорони затримав трьох чоловіків за крадіжку з дитсадка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: