У трьох столичних районах буде відсутнє водопостачання

У трьох столичних районах буде відсутнє водопостачання

У деяких будинках Солом’янського, Печерського, Святошинського районів відключать воду

Для надійної роботи систем водопостачання до низки будинків Солом’янського, Печерського та Святошинського районів обмежать водопостачання. Про це інформують в ПАТ «АК «Київводоканал», повідомляє «Главком».

Так, із 4 вересня до 13-го вересня 20:00 у Жулянах заплановано санацію водопроводу діаметром 300 мм на вул. Шевченка. У зв’язку з цим без води залишаться приватні будинки №№ 74-124 та 63-103. Питну воду в цей район будуть поставляти водовозкою, яка стоятиме на розі вул. Шевченка та Отця Анатолія Жураковського.

Також 5 вересня з 10:00 до 17:00 на Печерську запланована заміна запірної арматури діаметром 100 мм на вул. Пилипа Орлика, 15/1. У зв’язку з цим припинять водопостачання будинків № 4, № 6, № 15/5.

Того ж дня о 10:00 розпочнуть роботи на водопровідній мережі у Святошинському районі на вул. Обухівській, 135-А. Без води до 6:00 6 вересня залишаться будинки № 113 на вул. Обухівській та № 27 на вул. Анни Ярославни. На цей час буде організоване підвезення питної води.

ПАТ «АК «Київводоканал» дякує за розуміння, просить вибачення за тимчасові незручності та нагадує про необхідність заздалегідь запастися водою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: