У вихідні у Києві рятувальники дезінфікували будинки, де виявлено випадки коронавірусу (фото)

У вихідні у Києві рятувальники дезінфікували будинки, де виявлено випадки коронавірусу (фото)
Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир
Фото: ДСНС

Для дезінфекції використовували спеціальний хлорвмісний розчин

У рамках боротьби з поширенням коронавірусної інфекції столичні рятувальники проводять дезінфекцію у житлових будинках, де перебували люди з підозрою на вірус Covid-19.

Протягом двох днів рятувальники, згідно з наданим переліком від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації, в спеціальних захисних костюмах продезінфікували загалом 14 об'єктів у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Печерському та Солом'янському районах столиці загальною площею близько 2500 кв. м. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Для дезінфекції використовували спеціальний хлорвмісний розчин, котрий вбиває грамнегативні і грампозитивні бактерії, патогенні дерматофіти та віруси, в тому числі й вірус Covid-19.

«Шановні кияни та гості столиці! Головне управління ДСНС України у м. Києві повідомляє, що такі заходи проводяться лише за наданими адресами від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації. Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир та не заходять у помешкання!» - зазначили у ДСНС.

Як повідомлялося, станом на 9:00 13 квітня, у Києві 495 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус збільшилася на 79 осіб.

Як повідомляв мер Києва Віталій Кличко, станом на ранок 12 квітня у Києві було 416 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, у МОЗ запевняють, що на коронавірус тестують усіх людей із симптомами.

Як повідомлялося, в Україні перевіряють на коронавірус усіх померлих від пневмонії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: