Uber прокоментував «наркотичне» ДТП, спровоковане таксистом у Києві

Uber прокоментував «наркотичне» ДТП, спровоковане таксистом у Києві

Uber готовий надати максимальне сприяння правоохоронним органам

Пресс-служба Uber прокоментувала ДТП у Києві, яка сталася 16 грудня за участю таксиста на автомобілі з написом Uber і автівкою патрульної поліції. Відповідна заява надійшла до «Главкому».

«Водій, який знаходився за кермом автомобіля під час інциденту, не співпрацював з платформою Uber і не здійснив замовлення, розміщені в Uber, він отримав дозвіл на керування автомобілем в приватних цілях від партнера. Автомобіль, про який йде мова, належить компанії-партнеру. За даними системи, остання поїздка на цьому автомобілі, яка була замовлена через Uber, була завершена 16 грудня о 10:39 и її здійснив інший водій», - сказано в ній.

Пресс-служба Uber також запевнила, що платформа готова надати максимальне сприяння правоохоронним органам у розслідуванні події.

Нагадаємо, 16 грудня у Києві сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої постраждали двоє поліцейських.

«Легковий автомобіль таксі Uber (з європейською реєстрацєю) врізався в поліцейську Toyota Prius. Від удару в «японцеві» спрацювали подушки безпеки. Постраждали 2-е поліцейських, дівчину-копа госпіталізували», - повідомляв паблік dtp.kiev.ua. Виявилося, що водій таксі знаходиться в стані наркотичного сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: