Українцям післязавтра обіцяють морози до -5°

Українцям післязавтра обіцяють морози до -5°
Морозна погода

Похолодання почнеться вже в понеділок, подекуди йтиме сніг

В Україну з вівторка, 29 листопада, прийдуть морози.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, у понеділок в західних, північних та Вінницькій областях очікується невеликий мокрий сніг, на решті території вночі помірний, вдень невеликий дощ і мокрий сніг, у південних областях вдень без опадів. На дорогах північних та західних областей місцями ожеледиця.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, у південній та східній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 3 °С морозу до 2°С тепла, в південних, східних областях 1-6°С тепла.

У Києві обіцяють невеликий мокрий сніг; на дорогах подекуди ожеледиця; вітер західний, 7-12 м/с; температура протягом доби близько 0°С.

У вівторок, 29 листопада, в західних, північних, більшості центральних областей України очікується невеликий сніг, вдень на заході помірний сніг, на півдні та сході - без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Зниження температури в західних, північних, центральних і Харківській областях вночі до 3-8°С морозу, вдень до 0-5°С морозу; в південних, Донецькій та Луганській областях вночі 0-5°С морозу, вдень від 3°С тепла до 2°С морозу.

У Києві у вівторок також буде невеликий сніг, ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі температура складе 4-6ºС морозу, вдень - 0-2°С морозу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: