Вбивство багатодітної матері у Фастові: заарештовано чотирьох підозрюваних

Вбивство багатодітної матері у Фастові: заарештовано чотирьох підозрюваних

Вбивство замовила жінка, яка тривалий час намагалася відібрати у потерпілої бізнес

У суботу, 17 березня, за клопотанням Фастівської місцевої прокуратури судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави чотирьом особам, які підозрюються в умисному вбивстві у Фастові 42-річної жінки, вчиненому на замовлення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Завдяки комплексу вжитих заходів прокуратури Київської області та поліції у порядку ст. 208 КПК України затримано виконавця вказаного злочину 1975 р. н., двох організаторів зухвалого вбивства 1963 р. н. та 1996 р. н., а також пособника – 1996 р. н., який є сином виконавця», - йдеться у повідомленні.

«У ході досудового розслідування встановлено, що замовниця вбивства тривалий час намагалася відібрати у потерпілої бізнес, який залишився після смерті її чоловіка. У подальшому, зловмисниця вирішила вбити потерпілу, сплативши за це кошти у сумі 12 тисяч доларів США. Кілер, який мав це зробити, забрав кошти і зник, а тому замовниця почала вимагати у чоловіка, який підшукував кілера, вбити багатодітну матір», - інформують у прокуратурі.

Підстерігши жінку біля дитячого садочку чоловік наніс останній 24 удари ножем, після чого сів в автівку, в якій його чекав син, та залишив місце вчинення злочину.

За процесуального керівництва прокуратури Київської області зловмисникам повідомлено про підозри за ст. 27 та ст. 115 КК України. Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, багатодітна мама йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина, і поблизу входу до навчального закладу на неї ззаду напав невідомий чоловік та наніс ножові удари. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в операційному відділенні лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: