Вірус розповзається Києвом: на COVID-19 захворіла дівчинка, якій трохи більше року

Вірус розповзається Києвом: на COVID-19 захворіла дівчинка, якій трохи більше року

Віталій Кличко повідомив про 25 нових хворих на коронавірус за добу

У Києві 132 особи мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Тільки за минулу добу кількість хворих киян збільшилася на 25. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції.

«Не хочу вас лякати, але динаміка розповсюдження вірусу в столиці – невтішна. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, за минулу добу збільшилася на 25 людей! Загалом у столиці 132 підтверджених випадки захворювання на корона вірус», - сказав Кличко.

За словами мера, з 25-ти нових хворих: 12 чоловіків віком від 23 до 71 року та 12 жінок – від 21 до 80 років. І одна дитина – дівчинка, якій трохи більше року. З 25 хворих госпіталізували 15 киян: в Олександрівську лікарню – чотирьох, в міську лікарню № 4 – семеро пацієнтів, у лікарню № 9 – трьох осіб і ще одного хворого - в клінічну лікарню № 3.

Інші 10 хворих лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів.

«Більше половини киян, у яких діагноз підтвердився за минулу добу, за межі України останнім часом не виїжджали. Тобто були інфіковані в Україні. Це означає, що вірус розповзається і охоплює місто», - додав Кличко.

Він висловив переконання, що міська влада вчасно запровадила обмежувальні заходи, попри те, що багатьом киянам це не до вподоби.

«Якби ми цього не зробили раніше і ще почекали б, - сьогодні картина була б зовсім іншою. Усім «не вірю в загрозу - і це не про мене» скажу: спустіться на землю! Припиніть вештатися містом, ігноруючи обмеження, які запроваджені, щоб вас врятувати!» - наголосив Кличко.

За даними Центру громадського здоров'я України, станом на 10:00 1 квітня, у Києві підтверджено 134 випадки COVID-19. За добу кількість хворих на коронавірус у столиці збільшилася на 27 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: