В’їзд вантажівок до Києва обмежать з усіх напрямків

В’їзд вантажівок до Києва обмежать з усіх напрямків

Обмеження вводять через прогнози сильної хуртовини

Цієї ночі, з 17 на 18 січня, з 00:00 буде обмежено в’їзд до столиці великовагового та великогабаритного транспорту з усіх напрямків. Обмеження триватиме на період снігопаду. Просимо всіх водіїв врахувати цю інформацію та обрати альтернативні маршрути руху. Про це повідомляєпрес-служба Київської міської держадміністрації.

Обмеження в’їзду в місто дозволить уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки.

Комунальні служби Києва перебувають у цілодобовій комунікації зі службами Київської області, підрозділами Національної поліції України та Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Міська влада вкотре звертається до киян з переконливим проханням не користуватися власними авто під час інтенсивних снігопадів та надавати перевагу громадському транспорту. Це дозволить забезпечити якісне та своєчасне прибирання снігу, а також значно прискорить роботу комунальних служб і попередить виникнення заторів на дорогах міста.

Також в умовах ускладнення погоди водіям рекомендується дотримуватися правил паркування, зокрема — не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: