«Я люблю тебе, ж…». Епатажний київський бізнесмен запрошує на концерт «не для всіх»

«Я люблю тебе, ж…». Епатажний київський бізнесмен запрошує на концерт «не для всіх»

Концерт Бенду Олександра Меламуда відбудеться в Театрі оперети

Епатажний київський бізнесмен Олександр Меламуд запрошує на концерт свого Бенду «Я люблю тебе, ж…».

Талановита команда під керівництвом піаніста-віртуоза Андрія Соловйова виступить 23 квітня в столичному Театрі оперети. Квитки вже надійшли в продаж

Сам Меламуд каже, що концерт його Бенду - не для всіх, а лише для любителів якісної музики та гумору. На глядача чекає, в першу чергу, першокласна музика, незвичайний мікс класики і джазу. Тексти пісень - з гумором, глибоким змістом, а іноді хуліганські на межі фолу. Саме ж дійство виходить за рамки звичайного концерту, нагадуючи моноспектакль: Меламуд декламує вірші і спілкується з публікою.

Нагадаємо, менш ніж за рік Олександр Меламуд встиг зарекомендувати себе як талановитий продюсер антрепризного театру свого імені. Його театральні постановки «Серенада Сонячної Долини» і «Дракон» щоразу збирають повні зали в Києві і регіонах країни. Мюзикл, де беруть участь знамениті артисти (Ольга Сумська, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Віталій Борисюк, Мирослава Филлипович, Аліса Діалло і Олександр Меламуд), вже встигли назвати кращим спектаклем року, а казку для дорослих «Дракон» за участю Володимира Горянського, Максима Максимюка, Олександра Меламуда, Олексія Суханова, Дмитра Ступки, Андрія Джеджули і Мирослави Филлипович) назвали найскандальнішим спектаклем року.

Концерт «Я люблю тебе, ж…», судячи з усього, має лише примножити успіх свого продюсера, виконавця і композитора Олександра Меламуда.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: