Як виглядатиме перший поверх мерії Києва після ремонту (фото)

Як виглядатиме перший поверх мерії Києва після ремонту (фото)
Перший поверх КМДА стане більш пристосований до потреб громадян
На фото рендер проекту реконструкції першого поверху КМДА

Ремонтні роботи планують завершити до кінця 2018 року

На першому поверсі столичної мерії почали створювати публічний простір, про який заявляли два роки тому. Наразі відремонтовано ліве крило будівлі. Роботи тривають у правому крилі та центральному вході.

Проект реконструкції, як і планувалося, здійснюють за розробками «Агентів змін», повідомили «Хмарочосу» у прес-службі КМДА.

«Агенти змін» провели дослідження та воркшоп по впорядкуванню простору у 2016 році. Тоді вони з’ясували, що перший поверх не пристосований до потреб громадян. Зокрема, тут немає зручних умов для очікування в черзі, комфортних місць для сидіння, не продумана навігація, встановлена неправильна нумерація кабінетів. Окрім того, перший поверх не пристосований для маломобільних людей.

Дизайн простору розробила проектна компанія AIMM-Group. Архітектурний проект передбачає створення безбар’єрного простору, виокремлення зон для проведення лекцій, прес-конференцій, громадських зборів й інших публічних заходів, створення безпечної ігрової зони для дітей відвідувачів Київради, організацію сучасної системи безпеки й відеоспостереження.

Ремонтні роботи планують завершити до кінця 2018 року. Додамо, що раніше повідомлялось, що простір буде готовий до кінця 2017 року.

Як повідомлялося, центральний вхід до столичної мерії тимчасово зачинено у зв’язку з ремонтно-реставраційними роботами на першому поверсі. Потрапити до будівлі Київради можна через арку біля Центрального універмагу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: