З початку жовтня кияни здали до поліції 230 одиниць зброї

З початку жовтня кияни здали до поліції 230 одиниць зброї

Серед зброї є 3 одиниці армійського зразка

З початку жовтня, під час місячника здачі зброї, до столичної поліції здали 230 одиниць зброї.

Окрім того, з початку профілактичного заходу до територіальних управлінь поліції Києва принесли 7620 набоїв, два снаряди, одну міну, 7 гранат та 8 запалів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Серед зброї, яку громадяни упродовж двох тижнів здали правоохоронцям, є 3 одиниці армійського зразка, 18 – мисливської нарізної, 104 – мисливської гладкоствольної, 82 – холодної зброї та 22 саморобної зброї», - наголосив начальник відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи УПД ГУНП у Києві В'ячеслав Савченко.

Нагадуємо, що з 1 до 31 жовтня у Києві триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та спеціальних засобів. Відтак у цей період громадяни мають право зареєструвати здану ними зброю, якщо вона не значиться як втрачена, викрадена або не була знаряддям скоєння злочину. Особи, які упродовж місяця здадуть в органи поліції небезпечні предмети, звільняються від кримінальної відповідальності.

Для отримання інформації щодо порядку здачі зброї та отримання дозволу на її зберігання можна звертатися до чергових частин управлінь поліції столиці, а також до працівників дозвільної системи та дільничних офіцерів поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: