З торгово-розважального центру у Києві евакуювали людей (фото, відео)

З торгово-розважального центру у Києві евакуювали людей (фото, відео)

Рятувальники провели навчання у ТРЦ Lavina

Сьогодні, 19 червня, столичні рятувальники провели практичні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації в одному із торгово-розважальних центрів.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві, метою навчань є відпрацювання дій як вогнеборців, так і персоналу об’єкту у разі можливої пожежі на території об’єкту.

Під час навчань рятувальники мали можливість відпрацювати свої професійні навички, вивчити оперативно-тактичну характеристику торгово-розважального центру, місце розташування пожежних гідрантів та внутрішніх пожежних кранів, що вкрай важливо знати при виникненні реальної загрози. У свою чергу персонал даного об’єкту відпрацював свої первинні дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації та евакуації людей з торгово-розважального центру до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

За тактичним задумом, в результаті короткого замкнення, в одному із торгових бутіків виникла пожежа та почала розповсюджуватись на поряд розташовані торгові бутіки.

Пожежу виявив черговий охоронець, який в цей час знаходився неподалік від пожежі, про що по радіостанції повідомив диспетчеру служби технічної експлуатації торгово-розважального центру, який, в свою чергу, поінформував рятувальників Головного управління ДСНС України у м. Києві. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів співробітники торгово-розважального центру організовували евакуацію людей та зустрічали прибуваючі пожежно-рятувальні підрозділи.

На момент приїзду пожежного підрозділу площа умовної пожежі складала близько 450 кв. м. Під час відпрацювання практичної частини навчань вогнеборці проводили розвідку, оцінювали складність ситуації, займалися евакуацією людей та ліквідацією пожежі.

Персонал об’єкту та рятувальники із тактичним задумом навчань впоралися.

Загалом, на навчаннях було задіяно 12 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 52 чоловіки особового складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: