За добу негоди на Київщині сталося 155 ДТП

За добу негоди на Київщині сталося 155 ДТП
Під час сильного снігопаду поліцейські допомагали водіям вибратися зі снігового полону 
Фото: Нацполіція

У результаті ДТП постраждали шість людей

Під час снігопаду 23 січня на дорогах Київщини сталося 155 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

У цих ДТП 6 людей отримали тілесні ушкодження. 

Зокрема, дві аварії сталося у Баришівському районі.

Так, поблизу села Яблунівка водій, керуючи автомобілем ВАЗ-2105, через несприятливі погодні умови не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем Volkswagen Transporter. В результаті двох водіїв та пасажира ВАЗ із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлено до лікарні.

На 85-му км автодороги Київ-Харків водій не впорався з керуванням автомобіля Renault Magnum та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, що рухався у попутному напрямку. Після зіткнення другий автомобіль виїхав на узбіччя дороги, де скоїв наїзд на перехожого. У результаті ДТП пішохода з травмою хребта госпіталізували.  

Як повідомлялося, у зв’язку з негодою станом на вечір середи, 23 січня, до поліції надійшло 851 повідомлення про ДТП на території України. Найбільше ДТП сталося у Києві – 235.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: