За добу у Києві згоріли три автомобілі

За добу у Києві згоріли три автомобілі
Mazda майже повністю згоріла
Фото: dtp.kiev.ua

Причини займань та збитки в усіх випадках встановлюють правоохоронні органи

За останню добу столичні рятувальники три рази виїжджали на виклики щодо автомобільних пожеж. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

«13 червня о 10:37 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Дарницькому районі на вул. Анни Ахматової, 49, в автомобілі виникла пожежа. На місце події було негайно направлено бійців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, на парковці біля одного зі столичних супермаркетів в автомобілі Opel виникло займання. Не гаючи часу, рятувальники розпочали гасіння пожежі. Вже о 10:46 займання було повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік, салон, лакофарбове покриття, лобове та бокове скло автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов того ж дня о 16:28. «До оперативно-координаційного центру Головного управління надійшла інформація про те, що на пр. Глушкова, 18, під час руху на проїжджій частині дороги в автомобілі Opel виникла пожежа. На місці події працювали рятувальники 44-ї ДПРЧ, які о 16:44 ліквідували пожежу. Внаслідок займання пошкоджено моторний відсік, електропроводи та частково лакофарбове покриття автомобіля», - інформують рятувальники.

Останній виклик надійшов вже 14 червня о 02:54. «Столичним рятувальникам знов повідомили, що горить автівка, цього разу в Солом’янському районі, на вул. Олексіївській, 4. На місце події негайно прибуло чергове відділення 4-ї ДПРЧ. Як виявилось, у дворі 5-поверхового житлового будинку в припаркованому автомобілі Mazda виникла пожежа. О 03:25 займання було ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено кузов, багажник та моторний відсік автомобіля», - повідомляють у ДСНС.

Причини займань та збитки в усіх випадках встановлюють правоохоронні органи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: