За крадіжку ліків з аптеки киянин отримав півроку арешту

За крадіжку ліків з аптеки киянин отримав півроку арешту
За крадіжку чоловік отримав шість місяців арешту

Доведена причетність чоловіка до вчинення аналогічного злочину у столиці

У Подільському районі столиці чоловік викрав товар в аптеці. Правопорушник взяв із полиці лікарські засоби та намагався втекти, проте на виході його зупинили відвідувачі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці, які прибули на виклик, встановили: зловмисник зайшов до аптеки, де помітив рекламний стелаж, на якому лежали медичні препарати. Він підійшов ближче, взяв їх та намагався втекти, проте на виході його зупинили відвідувачі.

Фігуранта затримали та доставили до управління поліції. Ним виявився 35-річний киянин, причетність якого доведена до вчинення аналогічного злочину на території району.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до шести місяців арешту.

Як повідомлялося, слідчі столичної поліції довели причетність киянина до серії крадіжок обладнання з ліфтових шахт на території Дніпровського району. Зловмисника засуджено до трьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: