За крадіжку у Києві затримано двох іноземців

За крадіжку у Києві затримано двох іноземців
Зловмисники розбили скло автівки і викрали ноутбук

Одного зі зловмисників раніше затримували за вчинення різних злочинів на території столиці

Під час проведення профілактичних заходів із нагляду та контролю за додержанням міграційного законодавства України «Мігрант» працівники управління карного розшуку главку поліції на вулиці Миропільській виявили двох осіб, які нишпорили на парковці біля автівок. За кілька хвилин передчуття оперативників, які вирішили простежити за підозрілими незнайомцями, підтвердилося, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу Віталій Отрудько, невідомі розбили скло «Шкоди», звідки витягли ноутбук та збиралися сідати в автомобіль, на якому приїхали. У цей момент їх затримали, а викрадену річ передали власникові, який дізнався про злочин від поліцейських.

«Це – громадяни іншої держави, 1980 та 1988 років народження, які прибули до столиці у 2016 та 2017 роках. За їх словами, вони приїхали лікуватися та працевлаштовуватися, але ми маємо іншу інформацію щодо їх діяльності. Одного із них нещодавно столичний суд відпустив під заставу після затримання за крадіжку та розбій, інформацію щодо іншого перевіряємо», - повідомив правоохоронець.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіків затримали та доставили до Дніпровського управління поліції. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі.

«Зараз затримані дають покази, які ми ретельно перевіряємо, а також відпрацьовуємо інформацію щодо причетності до інших злочинів», - додав Отрудько.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: