За крадіжку зі столичного магазину чоловік проведе п’ять років за гратами

За крадіжку зі столичного магазину чоловік проведе п’ять років за гратами

Молодик намагався вийти з неоплаченою курткою, однак його протиправні дії помітив охоронець, який відразу викликав поліцію

Шевченківський районний суд Києві призначив чоловіку за крадіжку з магазину покарання у вигляді п’яти  років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські встановили, що відвідувач магазину на проспекті Перемоги взяв куртку та намагався вийти, не заплативши за товар. Однак під час перетину спеціальних рамок на виході спрацювала звукова сигналізація, де охорона магазину відразу зупинила чоловіка.

Затриманим виявився житель Полтавської області, раніше судимий за скоєння злочинів проти власності. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, засудили до п’яти років позбавлення волі.

Раніше у Києві оперативники затримали групу квартирних крадіїв, які раніше потрапляли у поле зору поліції за аналогічні злочини.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: