За вчорашній день у столиці згоріло два автомобілі

За вчорашній день у столиці згоріло два автомобілі

Внаслідок загоряння в обох автомобілях було пошкоджено моторний відсік

У вівторок, 11 жовтня, пожежники ліквідували у Києві дві автомобільні пожежі. Про це інформує Головне управління ДСНС України у м. Києві.

«О 12:16 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в окремо розташованому одноповерховому цегляному гаражі по вул. Гетьмана, 27-д, зайнявся автомобіль Mercedes. На місце пригоди було відправлено чергове відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 12:38 вогнеборці ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню полум’я. Внаслідок загоряння пошкоджено моторний відсік, лакофарбове покриття та салон автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, о 14:48, згідно з текстом, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшов другий дзвінок шодо пожежі в автомобілі.

«У повідомленні йшлося про те, що на проїжджій частині дороги по вул. Ужвій, 2 загорівся автомобіль Volkswagen. За вищевказаною адресою було відправлено чергове відділення 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За 10 хвилин пожежу було ліквідовано. Внаслідок загоряння пошкоджено моторний відсік», – зазначають у ДСНС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: