За вихідні на дорогах Київщини в аваріях загинуло шестеро людей, 19 дістали травми

За вихідні на дорогах Київщини в аваріях загинуло шестеро людей, 19 дістали травми

18-19 березня у столичному регіоні через порушення правил дорожнього руху сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких шестеро громадян загинули та 19 дістали травми різного ступеня тяжкості

3а вихідні працівники поліції виявили та притягнули до адміністративної відповідальності 335 порушників ПДР, серед них семеро пішоходів. Зокрема, виявлено 24 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності поліції в Київській області.

Типові аварії для нетверезих водіїв – це виїзд на зустрічну смугу і лобове зіткнення. Наслідки таких автопригод завжди серйозні, іноді трагічні.

Найпоширенішими порушеннями залишаються невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки, недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, виїзд на смугу зустрічного руху.

Шановні водії! Працівники поліції Київщини вкотре закликають до неухильного дотримання правил дорожнього руху. Перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування та недотримання правил безпеки на дорозі призводять до трагічних наслідків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: