Загибель офіцера у Броварах розслідується як «умисне вбивство»

Загибель офіцера у Броварах розслідується як «умисне вбивство»
Офіцера було знайдено повішеним

Військова прокуратура повідомила про стан проведення розслідування щодо загибелі офіцера у Броварах

У суботу, 6 жовтня, о 21:40 на території військового містечка у м. Бровари Київської області в боксі автомобільного парку, який не використовується, було виявлено повішаним лейтенанта ЗСУ 1996 р.н. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

« Попередньо встановлено, що відповідно до наказу командира військової частини, загиблий з 06 на 07.10.2018 був призначений у добовий наряд помічником чергового військової частини. 06.10.2018 о 08:00 вказаний військовослужбовець не з’явився на розвід добового наряду, у зв’язку з чим командуванням військової частини були організовані розшукові заходи», - йдеться в повідомленні. 

На місце події невідкладно виїхала група військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України на чолі із заступником прокурора гарнізону. На місці події крім працівників військової прокуратури Дарницького гарнізону працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції у Києві та група оперативного реагування Центрального управління Військової служби правопорядку. 

Під час огляду тіла військовослужбовця судово-медичним експертом попередньо встановлено, що смерть настала у наслідок механічної асфіксії. Передсмертної записки не виявлено. 

Тіло загиблого доставлено до бюро судово-медичної експертизи Києва.

За фактом загибелі офіцера слідчим Деснянського управління поліції ГУ НП в місті Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Тривають слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що у військовій частині у Броварах військовослужбовець скоїв самогубство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: