Засідання Київради: вирішиться доля скверу імені Василя Сліпака

Засідання Київради: вирішиться доля скверу імені Василя Сліпака

У порядку денному засідання міськради більшість питань - земельні

Сьогодні, 18 жовтня, о 10:00 заплановано проведення чергового засідання Київради. На розгляд депутатів винесено 91 питання, більшість з яких земельні.

У порядку денному:

  • загальні питання - 7;
  • питання власності - 3;
  • питання містобудування та землекористування - 81.

Одним з перших питань в загальному блоці стоїть проект рішення, який нібито спрощує процедуру озеленення прибудинкової території і надає можливість киянам долучитися до благоустрою міста. Згідно з документом, керуюча компанія будинку, або самі власники квартир зможуть звернутися до Київради з заявою про необхідність озеленення території. Документ був прийнятий в першому читанні ще в червні 2017 року.

Також на розгляд депутатів виноситься проект рішення про створення скверу імені загиблого в АТО українського оперного співака Василя Сліпака. Сквер пропонується облаштувати за адресою Андріївський узвіз, 33/6. Відповідний проект рішення був зареєстрований ще 27 червня 2018 року з подачі мера Києва Віталія Кличка.

Також депутатам запропонують створити при КМДА Дитячу раду - дорадчий орган, до якого увійдуть підлітки віком 14-18 років - по два від кожного району Києва. Відповідний проект рішення, за словами його авторів, спрямований на залучення дітей до участі в процесах самоврядування.

Крім того, на порядку денному стоїть 81 містобудівне-земельне питання. У цьому блоці є традиційно скандальні проекти рішень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: