Затримано молодика, який із ножем та вогнегасником накинувся на ветеринара

Затримано молодика, який із ножем та вогнегасником накинувся на ветеринара
Місце нападу на ветеринара

Зловмисник забіг у клініку, побив жінку та намагався втекти

В ніч на середу, 20 червня, до чергової частини від лікарів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Естонській на Нивках невідомий побив жінку у ветеринарній клініці. На місце негайно прибули екіпажі патрульної поліції слідчо-оперативної групу Шевченківського управління поліції та «швидка». Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На місці події лікарі надали потерпілій лікарю-ветеринару першу медичну допомогу, після чого госпіталізували до лікарні. Під час спілкування зі свідками поліцейські з’ясували, що чоловік у стані сп’яніння забіг у клініку і накинувся на жінку. Потерпіла намагалася втекти, але він наздогнав її та кілька разів вдарив ножем і вогнегасником.  

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділку поліції. Ним виявися 21-річний житель Чернігівської області, раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: