Затримано таксиста Uber, який п’яний за кермом скоїв смертельну ДТП

Затримано таксиста Uber, який п’яний за кермом скоїв смертельну ДТП
Автомобіль таксі зіткнувся з електроопорою

54-річний пасажир таксі отримав тяжкі травми і помер у лікарні

Слідчі столичної поліції затримали таксиста служби Uber, який влаштував смертельну автопригоду. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

ДТП сталася 7 жовтня близько 03:50 на перехресті проспекту Гагаріна та бульвару Верховної Ради.

Слідчі спеціалізованого відділу Головного управління Національної поліції у Києві провели огляд місця події та попередньо встановили: автомобіль Skoda Fabia рухався проспектом Юрія Гагаріна зі сторони Дарницької площі в напрямку вулиці Гната Хоткевича. На заокругленій проїзній частині він виїхав на бордюрний камінь, проїхав по газону та зіткнувся з електроопорою.

54-річний чоловік, який перебував на передньому пасажирському сидінні, отримав тяжкі травми і помер у лікарні. Водію автомобіля надали необхідну медичну допомогу у лікарні, а після цього поліцейські доставили його на місце автопригоди. 

За результатами тесту, 32-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,38 проміле). Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі звертаються до суду із клопотанням щодо його арешту.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, а відтак розпочато кримінальне провадження.

Правоохоронці призначають судові експертизи та інші слідчі дії для встановлення механізму та причин автопригоди.

Як повідомлялося, 7 жовтня близько 3:40 на перетині проспекту Гагаріна та бульвару Верховної Ради сталася ДТП: таксі Skoda вилетіло з дороги і врізалася в опору освітлення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: