Жертвами негоди у столиці стали жінка, три автівки і будинок

Жертвами негоди у столиці стали жінка, три автівки і будинок

Рятувальники ДСНС 8 разів виїжджали на виклики щодо падіння дерев

Цієї ночі рятувальники Головного управління ДСНС у Києві 8 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди у столиці. Про це повідомляє прес-служба столичних рятувальників.

«Спочатку о 20:42, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Голосіївській, 14, що у Голосіївському районі столиці внаслідок негоди на тротуар та проїжджу частину дороги впало дерево. Під завалом опинилася жінка 1984 року народження. До місця виклику негайно було направлено рятувальників 8-Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця події, бійці відразу ж приступили до виконання завдань за призначенням. Вивільнивши жінку, рятувальники передали її працівникам швидкої медичної допомоги. Отримавши травми, не сумісні з життям, жінка померла в кареті швидкої медичної допомоги. Рятувальники за допомогою бензопили, розпилили дерево та відтягли його з проїжджої частини та тротуару», - йдеться в повідомленні.

О 20:59 на проспекті Відрадному, що у Солом’янському районі столиці, у дворі 9-поверхового житлового будинку на припаркований автомобіль марки Chevrolet Lacetti впало дерево. Рятувальники за допомогою бензопили розрізали дерево й вивільнили авто.

Наступний виклик рятувальники отримали о 21:28. На узбіччі проїжджої частини дороги на бульварі Перова, 34/2, що у Дніпровському районі столиці, біля торгівельного кіоску між холодильниками впало дерево.

Отримавши виклик о 21:32, рятувальники розрізали дерево, яке впало внаслідок сильного вітру на приватний будинок на вулиці Садовій, 51, що у Дарницькому районі столиці,

О 22:15 на вулиці Великій Васильківській, 131, що у Голосіївському районі столиці, на припаркований автомобіль марки Daewoo Nexia впало дерево, допомогу надавали бійці 8-Державної пожежно-рятувальної частини.

«Ну і останній виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 22:39, у дворі 5-поверхового житлового будинку на вул. Лисенка, 4, що у Шевченківському районі столиці, на припаркований автомобіль BMW X3 впало дерево, в цьому випадку допомогу надавали рятувальники 2-Державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться в повідомленні ДСНС.

Ще двічі столичні рятувальники отримували виклики про падіння дерев, проте, допомога у цих випадках від бійців не потребувалася.

Крім того, працівниками інших служб було здійснено 12 виїздів на прибирання дерев, а саме працівники комунального об’єднання «Київзеленбуд» виїжджали 8 разів, а Київська аварійно-рятувальна служба – 5 разів.

Як повідомлялося, ввечері 14 червня внаслідок складних погодних умов дерево вбило жінку у Києві.

Нагадаємо, літак МАУ, що вилетів у четвер до Тель-Авіва, екстрено повернувся в «Бориспіль» через негоду в столиці.

Дивіться також вражаючі фото, як блискавка влучила у Київську телевежу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: