Нью-Йорк пришвидшить встановлення «зелених» електростанцій

Нью-Йорк пришвидшить встановлення «зелених» електростанцій
Встановлення «зелених» електростанцій буде пришвидшено у Нью-Йорку для допомоги сектору оговтатися від спалаху коронавірусу

До 2040 року штат Нью-Йорк має отримувати з відновлюваних джерел 70% електроенергії

Влада американського штату Нью-Йорк прискорить встановлення «зелених» електростанцій потужністю понад 25 МВт. Про це йдеться у законі про прискорене зростання відновлюваних джерел енергії та суспільну вигоду, розрахованому на 2020-2021 рр., який був прийнятий для допомоги сектору оговтатися від спалаху коронавірусу і досягнення цільових показників у сфері клімату, передає energosmi

«Закон про прискорене зростання відновлюваних джерел енергії та суспільну вигоду демонструє, як далекоглядна політика може бути використана для стимулювання економіки штату і створення робочих місць, забезпечуючи чисті, поновлювані джерела енергії для всіх жителів Нью-Йорка, - заявив держсекретар Россана Росадо. - Управління встановить єдині екологічні стандарти і прискорить процес видачі дозволів на будівництво та розширення енергетичних проектів потужністю понад 25 МВт».

Доступ до фінансових коштів для проведення огляду проекту також матимуть і громади.

«Ми продовжуємо реагувати на Covid-19, але Нью-Йорк докладає зусиль щодо усунення загрози зміни клімату, - зауважив комісар Департаменту охорони навколишнього середовища Безіл Сеггос. – Будемо активно захищати навколишнє середовище та наші громади, реалізуючи програми зі скорочення викидів парникових газів».

Закон спрямований на пріоритетний розвиток мережевої інфраструктури шляхом створення державної енергосистеми та прискорення процесів передачі та розподілу енергії.

«Закон про прискорене зростання відновлюваних джерел енергії та суспільної вигоди гарантує, що Нью-Йорк залишається передовою лінією зеленої економіки і забезпечує чисту енергію, необхідну для забезпечення паливом Емпайр-Стейт», - зауважив президент Empire State Development Ерік Гертлер.

Закон є частиною плану губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо, згідно з яким до 2040 року штат має отримувати з відновлюваних джерел 70% електроенергії.

Раніше повідомлялося, що альтернативна енергетика в Україні за рік зросла більш ніж вдвічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: