Бразильському екс-бойовику «ДНР» Лусваргі продовжили арешт

Бразильському екс-бойовику «ДНР» Лусваргі продовжили арешт
Бразилець Рафаель Маркус Лусваргі у суді

Наступне судове засідання у кримінальному провадженні призначене на 21 серпня

Бразильцю Рафаелю Маркусу Лусваргі, який воював на боці бойовиків «ДНР», продовжили термін тримання під вартою до 24 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

«26 червня 2018 року у Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області відбулося судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Рафаеля Маркуса Лусваргі за ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України «участь у незаконних збройних формуваннях та терористичних організаціях»... За клопотанням прокурора обвинуваченому ухвалою суду було продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, а саме до 24 серпня 2018 року, 21-00 год.», - йдеться у повідомленні.

Наступне судове засідання у цьому кримінальному провадженні призначене на 21 серпня, 13.00.

Раніше Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області взяв під варту бразильця Рафаеля Лусваргі, який воював на боці «ДНР». 

Згідно з рішенням, Лусваргі ув’язнили на 60 діб.

Як повідомляв «Главком», 4 травня у Києві націоналісти організації С14 схопили бразильського бойовика Маркуса Лусваргі, який воював на боці «ДНР». 

Посольство Бразилії в Україні відмовилося допомагати бразильцю Рафаелю Лусваргі, який воював на боці проросійських бойовиків на Донбасі.

Лусваргі був засуджений вже в січні 2017 року до 13 років в'язниці. Однак у серпні 2017 вирок бразильському бойовику скасували і призначили розгляд справи. Одна з причин - порушення підсудності.

На початку травня стало відомо, що бразилець, який воював на боці «ДНР», живе у московському монастирі в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: