Ethiopian Airlines заявила про заборону польотів на Boeing 737 MAX8

Ethiopian Airlines заявила про заборону польотів на Boeing 737 MAX8
На даний момент причина катастрофи все ще не відома

Велика авіакатастрофа в Ефіопії забрала в неділю життя 157 осіб

Ефіопська авіакомпанія Ethiopian Airlines тимчасово призупинили польоти Boeing 737 MAX 8 після того, як один з літаків цієї моделі зазнав аварії в неділю, забравши життя 157 осіб. Про це компанія повідомила в понеділок на своїй сторінці в Twitter..

«Після трагічної події... Ethiopian Airlines вирішила призупинити польоти всіх Boeing 737 MAX 8, починаючи з учорашнього дня — 10 березня 2019 року — до подальшого повідомлення», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на даний момент причина катастрофи все ще не відома, проте такий крок зроблений «в якості додаткової міри обережності».

Раніше про призупинення польотів Boeing 737 MAX 8 заявив Китай. 

Нагадаємо, 10 березня пасажирський Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився по дорозі в Кенію. На борту було 157 людей. Ніхто не вижив

Аварія трапилася в районі ефіопського міста Бішофту (Дебре-Зейт, знаходиться приблизно в 40 км на південний схід від Аддіс-Абеби). Літак вилетів з аеропорту о 08:38 за місцевим часом, о 8:44 зв'язок з ним був втрачений.

В результаті авіакатстрофи загинула родина словацького депутата Антона Грнка.

Внаслідок катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, який виконував рейс з Аддіс-Абеби (Ефіопія) у Найробі (Кенія), загинули 19 співробітниківОрганізації Об'єднаний Націй.

Літак Boeing 737-8 MAX був одним з 30 нещодавно куплених авіакомпанією Ethiopian Airlines, яка останнім часом швидко розширяється. Компанія Boeing повідомила про поставку першого літака з замовлених авіакомпанією у липні минулого року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: