Грицак і Луценко зустрілись з журналістами із «розстрільного списку» Путіна

Грицак і Луценко зустрілись з журналістами із «розстрільного списку» Путіна
Василь Грицак і Юрій Луценко

У розстрільному списку не 30 осіб, а 47 - повідомив журналіст

Глава СБУ Василь Грицак та Генпрокурор Юрій Луценко сьогодні ввечері провели зустріч з журналістами, які опинились у так званому розстрільному списку спецслужб РФ. Наразі відомо, що крім українських журналістів на зустрічі також були присутні російські журналісти Євген Кисельов та Матвій Ганапольський, які працюють у Києві.

«У розстрільному списку не 30 осіб, а 47. У ньому і ті журналісти, які були присутні на зустрічі. Але у списку не лише журналісти», - написав у соцмережі журналіст Олексій Братущак, який був присутній на зустрічі.

Він також повідомив, що на зустрічі журналістам продемонстрували матеріали, які є у розпорядженні слідства. «Висновок присутніх журналістів: це серйозна історія, метою якої було вбити Бабченка, і це вдалося попередити, спецслужбою пророблена величезна робота.

Також журналісти зробили висновок, що лінія захисту затриманого Германа, який стверджує, що ніби він є співробітником правоохоронних органів, не відповідає дійсності.

Окрім голови СБУ та Генпрокурора на зустрічі були ще начальник головного слідчого управління СБУ, керівник Нацполіції. «Але у журналістів не склалося враження, що їх запросили заради піару посадовців. Ніякої таємниці Ганапольський та Кисельов (які повідомили про запрошення до СБУ) не видали», - додав Братущак.

Також сьогодні іноземним послам розкрили деталі спецоперації з Бабченком.

Нагадаємо, у четвер ввечері, 31 травня, суд заарештував Бориса Германа, підозрюваного в організації «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка, на 60 діб.

У суді Герман назвав себе агентом СБУ, прокурор цю інформацію спростував

Адвокат Бориса Германа повідомив, що його підзахисний є директором компанії з виробництва зброї - українсько-німецького СП «Шмайсер».

Читайте також: 

Спецоперація «Воскресіння Бабченка». Стрес-тест для України

Громадянин Г.: все, що відомо про «організатора вбивства Бабченка» на цей момент

«Фонд Путіна» та його клієнти. Що встиг наговорити Борис Герман

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: