«Євробачення 2021». Українців по всьому світу закликали підтримати гурт Go_A

«Євробачення 2021». Українців по всьому світу закликали підтримати гурт Go_A

Трансляція першого півфіналу розпочнеться у вівторок, 18 травня о 22:00

Фото Олена Мозгова/Facebook

Гранд-фінал, у ході якого визначиться переможець «Євробачення 2021», відбудеться у суботу, 22 травня

Уже сьогодні, 18 травня, відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2021», в якому виступить представник від України – група Go_A.

У першому півфіналі Україна зможе голосувати за всіх учасників конкурсу, крім українського гурту Go_A. Під час прямого етеру з’явиться інформація, на який номер надсилати смс-повідомлення.

Трансляція першого півфіналу розпочнеться у вівторок, 18 травня о 22:00

Подивитися трансляцію конкурсу в Україні можна буде відразу на двох телеканалах – «СТБ» і UA:Перший. Євробачення також можна буде подивитися на фейсбук-сторінці «Євробачення» з коментуванням Тімура Мірошниченка. Перегляд на офіційному каналі Eurovision Song Contest в YouTube заблокований в Україні.

Нагадаємо, 65-й конкурс пісні «Євробачення» проходить у Роттердамі, Нідерланди після перемоги представника країни Дункана Лоуренса з піснею Arcade на конкурсі 2019 року.

16 травня відбулася урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу «Євробачення-2021». Минулого року конкурс скасували через пандемію коронавірусу. У цьому році на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення 2021» концертний зал Ahoy у Роттердамі допустять максимум 3,5 тис. глядачів, про що раніше повідомили організатори музичного фестивалю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: