Кількість хворих на коронавірус нардепів зменшилась

Кількість хворих на коронавірус нардепів зменшилась
Наразі 14 депутатів Ради хворіють на коронавірус 

Минулого тижня від коронавірусу лікувалося 27 народних обранців

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що на Covid-19 зараз хворіють 14 депутатів парламенту. Крім того, хворі і 45 працівників Апарату парламенту.

Про це він заявив у ході брифінгу.

«14 (нардепів хворіють, - ред.). Верховна рада мала можливість, має можливість і буде ухвалювати важливі для держави рішення в незалежності від того, скільки у нас людей хворіє... У нас теоретично можливі зміни у графіку роботи. Верховна рада ні на карантин, ні на локдаун точно не піде. Можуть бути зміни, як це робилося раніше: менше пленарних засідань, але працювати в онлайн-режимі в комітетах», - підкреслив Разумков.

Нагадаємо, минулого пленарного тижня віце-спікер парламенту Олена Кондратюк заявила, що 27 народних депутатів хворіли на коронавірус. Ще 24 представники апарату Ради були заражені коронавірусом.

У зв’язку з цим народні депутати працювали у сесійній залі лише один день - у вівторок, 17 листопада. А решту днів робота відбувалася у комітетах.

Як писав «Главком», Разумков вилікувався від коронавірусу. При цьому його перший заступник Руслан Стефанчук все ще працює у віддаленому режимі. У сьогоднішньому засіданні погоджувальної ради він брав участь онлайн.

Зазначимо, що сьогодні президент Зеленський терміново збирає нараду щодо локдауну

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не виключає введення локдауну в Україні. За його словами, парламент також готується до можливого посилення карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: