Колишній голова правління «Нафтогазу» Коболєв каже, що понад рік виплат не отримував. У компанії заперечують

Колишній голова правління «Нафтогазу» Коболєв каже, що понад рік виплат не отримував. У компанії заперечують

Коболєв обіцяє детально прокоментувати інформацію 

Заяви Коболєва і «Нафтогазу» кардинально різняться

Колишній голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв каже, що не отримав жодної грошової компенсації з березня 2020 року. Про це він заявив на своїй сторінці у фейсбуці. І пообіцяв детально прокоментувати інформацію щодо компенсацій топменеджменту компанії.

«Моя реальна грошова компенсація за роботу в «Нафтогазі» за період після продовження мого контракту в березні 2020 року становила 0 гривень 0 копійок, – написав Коболєв.

Однак у «Нафтогазі» заперечують. Мовляв, платили винагороду і звітували про це. «Ймовірно, колишні топменеджери у своїх заявах про нібито невиплату мають на увазі, що бонуси отримали в інший день», – зазначили у пресслужбі компанії.

У «Нафтогазі» також пообіцяли інформувати громадськість щодо цього питання.

Раніше стало відомо, що члени правління НАК «Нафтогаз» у збитковому для компанії 2020 році отримали 610,1 млн грн винагороди. Там ідеться, що в 2020 голова правління Андрій Коболєв отримав 347 млн грн винагороди. Частина цієї суми (338,6 млн грн) – друга частина виплат, передбачених за перемогу у Стокгольмському арбітражі.

Нагадаємо, Коболєв заявив, що так і не отримав другу частину премії за перемогу над російським «Газпромом» у Стокгольмському арбітражі.

Нагадаємо, у 2018 році наглядова рада «Нафтогазу» схвалила виплату премій у розмірі 1% від суми виграшу в арбітражі. Першу частину премій на суму $20,7 млн виплатили відразу. Гроші отримав 41 співробітник компанії. Зокрема, за даними ЗМІ, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв отримав $7,9 млн, а Вітренко – $6 млн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: