Луценко заявив, що на нього вже два тижні тиснуть з-за кордону

Луценко заявив, що на нього вже два тижні тиснуть з-за кордону
Юрій Луценко

Луценко запевнив, що не тримається за свою посаду

Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що на нього останні два тижні чиниться тиск

Про це він сказав під час ток-шоу на телеканалі ICTV.

«Останні два тижні на мене чиниться достатньо серйозний тиск і в Україні, і поза межами, щоб я визнав, що є люди, а також сектори в державі, які мають бути поза наглядом за законністю», – поскаржився глава ГПУ.

Луценко підкреслив, що допоки працює генпрокурором, то із цим не погодиться. Він також запевнив, що не тримається за свою посаду. Основним своїм досягненням на посаді керівник ГПУ вважає ліквідацію «системи каральної прокуратури сталінського зразка».

«Я заважаю багатьом, які хочуть жити поза законом. Саакашвілі вважає, що він поза законом. Окремі працівники НАБУ вважають, що їх не можна перевіряти. І там, і там моє завдання – притягувати людей до закону», – резюмував Луценко. 

Нагадаємо, Євросоюз звинуватив Генпрокуратуру у перешкоджанні НАБУ.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України викликала агентів Національного антикорупційного бюро на допит.

Нагадаємо, в неділю генпрокурор Юрій Луценко заявив, що «весь апарат агентів НАБУ є поза законом», а під час роботи вони використовують незаконні методи провокації та контрабандну техніку. 

Також генпрокурор звинуватив директора НАБУ Артема Ситника в незаконній діяльності ФБР на території України.

Раніше повідомлялося, що співробітники Генеральної прокуратури України, які провели обшук в агента НАБУ Катерини у «справі Пімахової», знайшли у жінки три будинки в Конча-Заспі, два автомобілі Porsche, один Lexus та один Maserati.

Після цього керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник спростував інформацію про начебто наявність дорогої нерухомості та автомобілів в «агента Катерини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: