Манафорта перевили у в'язницю ближче до адвокатів

Манафорта перевили у в'язницю ближче до адвокатів
Пол Манафорт

Манафорт скаржився, що обмеження у в'язниці та відстань від суду ускладнювали його підготовку до судового розгляду

Колишнього керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта перевели із в'язниці у сільській місцевості в штаті Вірджинія до іншої, яка ближча до Вашингтона.

Про це повідомляє телеканал NBC News.

Манафорт скаржився, що обмеження у в'язниці та відстань від суду ускладнювали його підготовку до судового розгляду.

У вівторок, 10 липня, суддя наказав перевести його до іншої в'язниці у штаті Вірджинія для «забезпечення підсудному доступу до свого адвоката і щоб він міг адекватно підготуватися до свого захисту».

Раніше адвокат Манафорта повідомляв, що його підзахисний утримується в одиночній тюремній камері 23 години на добу, щоб гарантувати його безпеку.

Манафорт знаходиться у VIP-секторі Північної в'язниці штату Північна Вірджинія. Його адвокат стверджує, що утримання Манафорта «суворе» і є «обурливим порушенням громадянських свобод» його клієнта.

Як відомо, суд у Вашингтоні 15 червня відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

За інформацією ЗМІ, Манафорт перебуває під вартою у камері для «важливих в'язнів».

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Раніше федеральна суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру назвати усіх осіб та організації, які на думку слідства були задіяні у лобістській кампанії Пола Манафорта на користь Партії регіонів та тодішньої влади України.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: