Уряд заміряє культурний рівень українців. Гроші вже виділені

Уряд заміряє культурний рівень українців. Гроші вже виділені
Опитування має відбуватися у формі face-to-face на дому або біля будинку у респондента, враховуючи карантинні обмеження
Фото: glavcom.ua

Міністерство культури витратить 6,5 млн грн на всеукраїнське опитування

Міністерство культури та інформаційної політики оголосило тендер на опитування громадської думки очікуваною вартістю 6,51 млн грн. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ProZorro.

Основна мета проведення дослідження – з’ясувати деякі аспекти культурних потреб (фокус на читацьких практиках та користуванні Інтернетом, залученості до творчо-мистецької діяльності, участі в культурних заходах, доступності культурної інфраструктури, мовних практиках і преференціях, рівні та специфіці релігійності населення).

Всеукраїнське опитування, за планами замовника, повинно охопити населення віком 14 років і старше на території України, крім тимчасово окупованих територій. Загалом хочуть опитати 20 тис. респондентів, із них 800 – у кожній із 24 областей та у Києві. На це потенційний переможець має витратити не більше ніж 60 днів.

Саме ж опитування має відбуватися у формі face-to-face на дому або біля будинку у респондента, враховуючи карантинні обмеження.

Аукціон за цим тендером запланований на 18 жовтня.

Нагадаємо, наразі українці найбільше довіряють Збройним силам України (68%), волонтерам (64%) та церкві (63,5%). Водночас найменше довіряють російським медіа, чиновникам, Верховній Раді та судам. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: