На Сумщині засудили хлопця, який убив пенсіонера за моток мідного кабелю

На Сумщині засудили хлопця, який убив пенсіонера за моток мідного кабелю
Юнака засуджено до 14 років позбавлення волі
фото з відкритих джерел

Юнаки сподівались, що чоловік поїде з дачного будинку, відтак вночі прийшли за його майном

На Сумщині 18-річного хлопця засудили до 14 років ув'язнення через умисне вбивство пенсіонера. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Хлопець діяв не один, а зі своїм неповнолітнім спільником. За інформацією правоохоронних органів, все, що вкрали злочинці – моток мідного кабелю.

«Встановлено, що двоє юнаків напередодні були у дачному будинку пенсіонера. Вони одразу відмітили цінні речі, які можна викрасти. Юнаки сподівалися, що чоловік поїде з дачного будинку, тож уночі прийшли за його майном. Проте пенсіонер був у будинку. Це не зупинило нападників. Щоб потерпілий не чинив опір, вони забили його руками та ногами до смерті. Тіло скинули у закинуту водонапірну вежу. Тікаючи, прихопили із собою моток мідної проволоки», – йдеться у повідомленні.

17-річного спільника засудженого, який переховується від органу досудового слідства, заочно повідомлено про підозру та 12 липня 2021 року оголошено у розшук.

Нагадаємо, суд засудив до довічного ув'язнення чоловіка, який убив подружжя фермерів заради матеріальної наживи.

Також, троє киян катували безхатьків та знімали це на відео. Також на Київщині безхатько вбив товариша через гроші та алкоголь.

Раніше у столиці безхатька заварили в колодязі теплотраси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: