Окупанти взялися будувати переправу замість Антонівського мосту (фото)

Окупанти взялися будувати переправу замість Антонівського мосту (фото)
Рашисти вигадали «заміну» мосту
Юрій Соболевський

Пошкоджений шляхопровід став непридатним для користування

Російські окупанти після удару ЗСУ по Антонівському мосту в Херсоні зайнялися встановленням понтонної альтернативи важливої переправи. Про це пише у Telegram-каналі перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

«Чотири буксири, які тягнуть за собою понтони з автомобілями, не вирішать проблеми із постачанням військового угруповання орків у Херсоні», – написав він.

На його думку, не надто вони допоможуть і при відступі окупаційних військ.

«І точно на них не вистачить місця для колаборантів, коли їхніх господарів поженуть із Херсона...», – констатував Соболевський.

Як повідомлялось, російські військові після удару ЗСУ по Антонівському мосту планують побудувати понтонну переправу. Розпочали обстеження кількох ділянок Дніпра.

Раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російська окупація Херсонської області залежить від трьох мостів: залізничного, Каховського та Дар'євського.

Перед цим окупанти визнали: ЗСУ вдало атакували Антонівський міст у Херсоні.

Як повідомлялося, у вівторок, 26 липня, в тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Жителі Херсону повідомляли, що чули вибухи в районі Антонівського мосту. Після вибухів у місті було чути звуки пострілів.

Нагадаємо, 24 липня, зранку окупанти повідомили про обстріл українськими військовими мосту на греблі Каховської ГЕС.

19 червня ЗСУ вдарили по мосту, яким рашисти перевозили техніку та паливо. Пізніше херсонська облрада повідомила про стан Антонівського мосту після вибуху.

Тепер окупанти можуть залишитись без шляхів для відступу з Херсону.

До слова, триває 155-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. На Донбасі тривають бої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: