Після поразки «слуга» Алєксєйчук знову планує балотуватися до Верховної Ради

Після поразки «слуга» Алєксєйчук знову планує балотуватися до Верховної Ради
Кандидат від «Слуги народи» Вікторія Алєксєйчук знову хоче торувати шлях до парламенту

4 лютого Вікторія Алєксєйчук оприлюднила е-декларацію, як кандидата на посаду нардепа

Колишній кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» Вікторія Алєксєйчук, яка влітку програла вибори у харківському 174 окрузі, знову має намір підкорювати Верховну Раду, але вже у 179 окрузі.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані сайту НАЗК.

Пані Алєксєйчук 4 лютого оприлюднила електронну декларацію за 2019 рік, як кандидата на посаду народного депутата. Згідно з офіційним документом, у її власності є дві квартири, кімната і гараж у Харкові. Ще одна квартира площею 50,8 кв. м записана на доньку Аліну.

За 2019 рік вона задекларувала 310 тис. грн доходу, який складався із заробітної плати.

Потенційний кандидат у нардепи нині працює доцентом Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого.

Як відомо, на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року Вікторія Алєксєйчук посіла друге місце в одномандатному 174 окрузі у Харкові. Її результат становив 33,14%. Натомість переможцем став самовисуванець і народний депутат Олександр Фельдман, який узяв 37,24%.

Як повідомляв «Главком», Центральна виборча комісія на черговому засідання 3 лютого зареєструвала першого кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №179 на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року. Ним став Ігор Швайка.

Швайку було висунуто кандидатом у народні депутати України в ОВО № 179 25 січня 2020 року на XLIV Зʼїзді політичної партії Всеукраїнське обʼєднання «Свобода».

Нагадаємо, що 15 березня заплановано довибори до парламенту в одномандатному виборчому окрузі №179 (Харків). На позачергових виборах 21 липня 2019 року в цьому окрузі переміг висуванець партії «Слуга народу» Олексій Кучер, отримавши 50,61% підтримки. До цього він був адвокатом Володимира Литвина, фігуранта у так званій справі «рюкзаків Авакова».

6 листопада президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Харківщину представив нового голову Харківської облдержадміністрації нардепа Олексія Кучера.

3 грудня Верховна Рада достроково припинила повноваження  народного депутата Олексія Кучера, обраного в одномандатному виборчому окрузі №179 за особистою заявою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: