Порошенко запропонував Росії «заткнутися та забратися геть»

Порошенко запропонував Росії «заткнутися та забратися геть»
Петро Порошенко

Український президент підтримав міністра оборони Великої Британії

Президент України Петро Порошенко підтримав заяву міністра оборони Великої Британії Гевіна Вільямсона про те, що Росії у справі отруєння Сергія Скрипаля та його доньки слід «відійти і заткнутися». Про це він написав на сторінці у соцмережі Twitter.

«Хімічна атака» Кремля у Великій Британії – не що інше, як посягання на суверенітет Великої Британії. І наше послання Росії таке ж, як і слова британського міністра оборони Гейвіна Вільямсона: «Заткнутися та забратися геть», - написав він.

Нагадаємо, 15 березня голова Міністерства оборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія має «відійти і заткнутися».

Також, Велика Британія готова провести міжнародну експертизу нервово-паралітичної речовини, якою отруїли колишнього розвідника РФ Сергія Скрипаля.

Як відомо, отруєних росіян – Сергія Скрипаля і його дочку Юлію – знайшли без свідомості в центрі міста Солсбері в неділю, 4 березня.

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Посольство Росії назвало рішення Великої Британії про висилку 23 дипломатів РФ неприйнятним.

12 березня британський прем'єр Тереза Мей оголосила, що з «високою імовірністю» Росія винна у спробі вбивства Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: