Психолог пояснила, що таке партнерські стосунки і чому вони тепер популярні серед молоді

Психолог пояснила, що таке партнерські стосунки і чому вони тепер популярні серед молоді

Гостьовий шлюб, вільні стосунки, відмови від будь-яких стосунків - нові тренди в українському суспільстві

Практикуючий психолог Катерина Гольцберг в інтервю   «Главкому» розповіла, що форм партнерських стосунків, популярних серед молоді, може бути багато.

«Від гостьового шлюбу (коли пара не проживає разом), вільних стосунків до відмови від будь-яких стосунків. Я б сказала, що такі союзи стають «аутичними». Поясню. Кожен з партнерів закривається у своїй мушлі і відчуває дискомфорт, коли його звідти виколупують. Це таке покоління», - наголосила Гольцберг.

За словами психолога, вона працювала із парою, де партнерка вважає, що навіть на відпочинку має жити окремо від чоловіка.

«Юна дівчина і чоловік на кілька років старший за неї. Влітку вони вирішили поїхати на море. Вона сказала, що хоче жити в окремому номері, спати у своєму ліжку. Їй так комфортно, зручно. Йому довелося примиритися», - стверджує Гольстберг.

Нагадаємо, минулого року у школах почали викладати факультативний курс за посібником «Основи сімї».

Користувачі соцмереж наробили багато галасу через те, що підручник для старшокласників лякає українських дітей гріхами, абортами і кастрацією. Міносвіти дослухалось: у грудні викладання було тимчасово призупинено.

Як повідомлялося, у Міністерстві юстиції повідомили, що протягом минулого року українці стали більше одружуватися, ніж розлучатися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: