РНБО завтра збереться на Донбасі – Данілов

РНБО завтра збереться на Донбасі – Данілов
Згідно з порядком денного, планується розглянути вісім питань
Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО розкрив подробиці порядку денного

Завтрашнє засідання Ради національної безпеки і оборони України відбудеться на території Донецької області. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі каналу «Україна 24».

«Це буде практика. Будуть виїзні засідання, бо потрібно залучати органи місцевого самоврядування», – додав секретар РНБО.

Як відзначив посадовець, завтрашнє засідання відбудеться на Донбасі. Згідно з порядком денного, планується розглянути вісім питань, серед яких:

  • питання енергетичного сектору;
  • питання медицини;
  • питання води;

Раніше Данілов пояснив, чому скасували виїзне засідання РНБО в Сумах.

Як відомо, Рада національної безпеки і оборони України вже ввела санкції проти 100 українських громадян, які перебувають під санкціями Міністерства фінансів США.

Також стало відомо, що РНБО України не включатиме до реєстру олігархів жодного прізвища з числа осіб, яких потенційно розглядає в статусі олігархів, у разі, якщо вони добровільно відмовляться від своїх активів.

До відома, президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким увів у дію частково таємне рішення Ради нацбезпеки і оборони України про поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: