СБУ уточнила кількість заручників луцького терориста

СБУ уточнила кількість заручників луцького терориста
В автобусі перебувають близько 10 заручників, кажуть в СБУ

Терорист захопив пасажирів рейсового автобусу Берестечко - Красилівка

Служба безпеки України працює над знешкодженням загрози та звільненням людей, яких взяли в заручники в автобусі в Луцьку. За попередньою інформацією, в автобусі перебуває приблизно десять заручників, даних про потерпілих немає. Про це повідомила пресслужба СБУ у соцмережах.

«Сьогодні у Луцьку фізичною особою захоплений рейсовий автобус Берестечко - Красилівка. За попередньою інформацією, в автобусі знаходиться приблизно десять заручників, даних про потерпілих немає. Служба безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами робить все можливе для знешкодження загрози та звільнення заручників», - йдеться у повідомленні СБУ.

У спецслужбі закликали усіх жителів Луцька «для власної безпеки залишатись вдома чи на робочих місцях».

Нагадаємо, вранці 21 липня у центрі Луцька чоловік захопив автобус з заручниками У рполіції заявили одразу, що при ньому є вибухівка та зброя. 

Наразі полісмени моніторять його акаунт і намагаються зрозуміти вимоги терориста та вести з ним перемовини. Відомо, що в автобусі перебуває щонайменше 20 заручників і вони прикуті наручниками.

Також у мережі з'явилося відеозвернення чоловіка, який захопив у Луцьку автобус з людьми та погрожує його підірвати.

Терорист, який посеред Луцька захопив автобус із пасажирами, опублікував свої вимоги у Twitter.  Зокрема, він «привітав» усіх із днем антисистеми і заявив, що «держава – це перший терорист». 

Чоловік хоче, щоб перші особи України сказали на камеру, що вони «терористи в законі». Зокрема, мова йде про усіх міністрів, голів церков і навіть п'ятого президента Петра Порошенка.


Президент Володимир Зеленський заявив, що взяв під особистий контроль ситуацію у Луцьку. 

Глава МВС Арсен Аваков вже вилетів у Луцьк, де озброєний чоловік захопив у заручники пасажирів автобуса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: