«Слуга народу» висуне Разумкова на пост спікера Верховної Ради

«Слуга народу» висуне Разумкова на пост спікера Верховної Ради
Дмитро Разумков
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Разумков сам підтвердив, що в «Слузі народу» хочуть обрати його спікером парламенту

Партія «Слуга народу» може обрати новим спікером Верховної Ради главу політичної сили Дмитра Разумкова. Про це заявив Разумков після зустрічі з однопартійцями у Трускавці, передає РБК-Україна.

За словами Разумкова, в «Слузі народу» вирішили пропонувати на посаду голови парламенту саме його кандидатуру.

«На сьогоднішній день партія («Слуга народу», - ред.) буде пропонувати мене як кандидата на посаду спікера Верховної Ради», - сказав він.

Крім того, глава «Слуги народу» додав, що на посаду першого заступника спікера парламенту він пропонуватиме представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

«Ми озвучили наші кадрові позиції за посадами, які буде пропонувати партія «Слуга народу» в майбутній Верховній Раді. Були кадрові пропозиції щодо президії, щодо глав комітетів і їх керівництва», - сказав Разумков.

Нагадаємо, раніше глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що призначення нового прем'єр-міністра України не буде виключним рішенням глави держави Володимира Зеленського. За словами Богдана, нового прем'єра обере коаліція.

В Офісі президента розраховують, що Верховна рада дев'ятого скликання почне працювати вже на початку вересня 2019 року.

Зазначимо, у «Слузі народу» пропонували провести перше засідання нового скликання Верховної ради вже в серпні цього року.

28 липня в елітний отель Ryxos Prykarpattya  з’їхались майбутні депутати від «Слуги народу» на тижневий тренінг. А вже у вівторок журналістам, які приїхали спеціально до Трускавця, дозволили бути присутніми на початку тренінгу, але після перерви їх не впустили до залу.

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: