Сьогодні Рада голосуватиме за введення надзвичайного стану

Сьогодні Рада голосуватиме за введення надзвичайного стану
За інформацією нардепів, режим надзвичайного стану у деяких регіонах запровадять на 60 днів
фото з відкритих джерел

Про ймовірне винесення в сесійну залу відповідної постанови повідомляють народні депутати

23 лютого Верховна Рада України розгляне постанову про введення надзвичайного стану у деяких регіонах України. Про це у соціальних мережах повідомляють деякі народні депутати України.

«Із високою ймовірністю о 12:30 голосуватимемо за надзвичайний стан у низці областей (не по всій країні)», – повідомив у своєму Telegram-каналі нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк.

.jpg_161

За інформацією народної депутатки від «слуг народу» Ольги Василевської-Смаглюк, режим надзвичайного стану може бути введено у Донецькій, Луганській, Київській та Херсонській областях.

.jpg_160

Зазначимо, Надзвичайний стан – це особливий правовий режим, який може тимчасово вводитися в Україні чи в окремих її місцевостях при виникненні надзвичайних ситуацій, що призвели чи можуть призвести до людських і матеріальних втрат, створюють загрозу життю і здоров’ю громадян.

Під час дії надзвичайного стану допускається тимчасове, обумовлене загрозою, обмеження прав і свобод людини та законних інтересів юридичних осіб. Обов’язково зазначається строк дії таких обмежень.

Нагадаємо, на тлі посилення російської агресії, Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматись від будь-яких поїздок до Росії.

Раніше повідомлялося, що в Україні стартує призов резервістів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: